special report
Want to make up to 15% ROI with Austria Hotel investments?
Claim your free Austria Income Property Wealth Report
 
     
     
 
special report
Möchten Sie 15% ROI erreichen?
Holen sie sich hier ihren Gratis Austria Einkommensreport
 
     

{sh404sef_social_buttons url="https://facebook.com/ausztriai.ingatlanok"}

     
 
special report
Want to make up to 15% ROI with Austria Hotel investments?
Claim your free Austria Income Property Wealth Report
 
     
     
 
special report
Möchten Sie 15% ROI erreichen?
Holen sie sich hier ihren Gratis Austria Einkommensreport
 
     

Featured Estates


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/propaus/public_html/modules/mod_realestatemanager_featured/mod_realestatemanager_featured.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/propaus/public_html/administrator/components/com_realestatemanager/functions.php on line 298

Propertyin Austriarating: *****

 

 

Hugehouse with 5apartmentsmay be issued with good return!

 

This property is in Styria/Austria in the Alps. The owner rented the 4 apartments for tourists in winter and in the summer also. The biggest, the 5-th apartment used the owner self. This is optimal investment and self-usage together. If you buy it with 50% of bank loan for 3% interest, the house will pay itself and you have a good earning also. For your help is in the neighborhood a women and she make the cleaning. You don’t need to be all time there.

 

Thekeyfeatures:

 • 5 separated apartments with own entry and electric meters
 • Fullyfurnished and equipped
 • Unique panorama for ever
 • One garage
 • Lot size 1015 m2
 • TOP1 – 96,74 m2
 • TOP2 – 29,37 m2
 • TOP3 – 44,01 m2
 • TOP4 – 36,85 m2
 • TOP5 - 34,23 m2
 • Garage – 18,92 m2
 • Storagerooms – 67,25 m2
 • Total 327 m2 floor area
 • The price is very good: 825 EUR/m2 (about 1.100 USD/m2)
 • Extras: gardenchalet
 • Near to Ski regions: Kreischberg and Lachtal.
 • The ski seasonfor 2014/2015 are almost booked

The property in Austria is real in good condition and can used without investment.

 

To buy this property in Austria you can get about 30-50% loan from the bank! You have to justify the rest.

 

You have to calculate with 10% coat and tax of transaction.

 

To view this property in Austria contact me:

 

Istvan Parajdi

E-mail: office [at] property-in-austria.com

Phone: +43 664 7376 1399

 

 

 >>> DEUTSCH <

 

Dieses Haus mit 5 Apartment steht in Sankt Peter am Kammersberg, in Hanglage am Ortsrand. Obwohl es nah zum Zentrum legt, ist es sehr ruhig und jeden Balkon können Sie das fantastische Panorama genießen.

 

Das haus hat 4 unabhängige Eingänge und die 5 Apartments können an Touristen vermietet werden oder als Wohnungen vermietet werden. Der jetzige Besitzer hat es an Schitouristen vermietet. Das Haus ist jetzt für Tourismusvermietung eingerichtet und wird in jetzige vollmöblierte Zustand verkaufe.

 

Das Haus lieg etwa 25-30 Minuten entfernt von Kreischberg und Lachtal. Beide Schigebiete habe gleiche Betreiber und können mit derselbe Karte befahren werden.

 

Das Haus liegt auf ca. 1.015 m2 Grundstück, und hat ca. 327 m1 Nutzfläche.

 

Das Haus hat eine Fantastische Lage und hat mehrere Nutzungsmöglichkeiten.

 

>>> MAGYAR <

 

 

Ezen ausztriai ingatlan, egy déli hegyoldalban fekvő több lakásos ház értékálló befektetés folyamatos bevétellel. A beépíthetetlen panoráma mindhárom szintről élvezhető. Annak ellenére, hogy ezen ausztriai ingatlan a település központjában fekszik, a kialakításnak köszönhetően a kert és az apartmanok terasza teljesen védett és zajmentes. A háznak egyedül egy szomszédja van, az templomkert.

Ezen ausztriai ingatlan mind Kreischbergi mind pedig a Lachtali sípályától egyaránt 25-30 perc távolságra van. A téli és nyári kiadás évek óta visszatérő törzsvendégekkel tud működni. A ház egyik fontos előnye más ausztriai ingatlanokkal szemben, hogy a Lachtal és a Kreischberg azonos üzemeltető kezében van, így a síbérlet mindkét pályarendszeren felár nélkül használható. Ezen két ausztriai sípálya a magyar síelők által a két legkedveltebb.

Az 1015 nm-es telken fekvő ingatlanban a következő apartmanok találhatók: TOP1 – 96,74 nm, TOP2 – 29,37 nm, TOP3 – 44,01, TOP4 – 36,85 nm, TOP5 34,23, mosókonyha – 18,92 nm, további helységek – 67,25 nm. Az összesen 327 nm-es épület kertjében található még egy faház kályhával.

Ha megnézzük a környezetében eladott ingatlanokat, valamint a kiadásból származó bevételt, a ház értéke reálisan eléri a 300.000 EUR-t.

A házon hozzávetőleg az elmúlt 10 évben folyamatosan végeztek felújításokat. Így szinte ujjak az ablakok, hibátlan a ház teljes technikája is.

A kiadást segíti, hogy egy közelben megbízható házaspár takarít, ha igény van rá. A tulajdonosok úgy is kiadhatják, hogy az egyik lakást maguknak megtartják és így bármikor maguk is leutazhatnak. A tulajdonos mindenben segít, hogy az átadás zökkenőmentes legyen.

Ez az ausztriai ingatlan egyszerre fog sok örömöt szerezni az új tulajdonoknak, ugyanakkor a folyamatos bevétel révén akár egy kiváló nyugdíjat is biztosíthat. Ezért nem csak értékálló befektetés, hanem folyamatos cash flow is egyben.

A ház megtekintése csak előzetes egyeztetés után lehetséges. A megtekintéshez kérjük az önerő (50%) meglétének igazolását. Egy ausztriai ingatlanra általában 50% banki finanszírozás kapható, de az mindig a bankok egyedileg döntik el.

Kérjük keresse Parajdi István irodatulajdonost!

 

By  PROPERTY AUSTRIA

This property in Austria is a unique and rarely available commercially-zoned land in Styria/Austria. It is zoned for a hotel or guesthouse. A hotel of approximately 2,500 square meters can be built on this property.

 

The pictures from this property are only illustrations; you can build your own dream hotel.

 

 

By  PROPERTY AUSTRIA

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.